Peercounseling: ondernemen met een arbeidshandicap

18/03/2019

Peercounseling: ondernemen met een arbeidshandicap

Ondernemen met een arbeidshandicap is niet altijd even vanzelfsprekend en kan heel wat vragen oproepen. Raak ik mijn tegemoetkoming kwijt wanneer ik een job uitoefen? Krijg ik deze terug wanneer de uitbouw van mijn onderneming niet lukt? Kan ik ook ondernemen met een ziekte-uitkering?
 
Op maandag 18 maart organiseert Talenticap een peercounselingmoment waarin we graag een antwoord bieden op al deze vragen. U bent van harte welkom!

De onderwerpen die zeker aanbod zullen komen:

  • Tegemoetkomingen van de FOD Sociale Zekerheid in combinatie met werk. Wanneer raak ik mijn tegemoetkomingen kwijt als ik een job uitoefen? Hoe en wanneer verkrijg ik terug een tegemoetkoming als de uitbouw van een zaak niet lukt?
  • Ondernemen met een ziekte-uitkering. We bekijken de mogelijkhede;n en regelgeving om te ondernemen met een ziekte-uitkering.
  • Mogelijkheden voor assistentie thuis en op het werk. Het is niet altijd makkelijk om ’s morgens op de geschikte uren assistentie te verkrijgen om tijdig op het werk te geraken. Ook assistentie op de werkvloer is niet altijd evident. Zijn er mogelijkheden? Zo ja, welke?
  • Actuele berichtgeving over ondernemen met een arbeidshandicap

Locatie: De Ceder / Zorgdorpen – Parijsestraat 34, 9800 Deinze
Vervoersproblemen: Neem contact op (055/60.37.43) en we proberen samen een oplossing te vinden.
Wanneer: maandag 18 maart van 19u tot 22u

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht! Inschrijven kan via info@talenticap.be .

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* verplicht veld